tirsdag 19. mai 2009

Spontan ferie (ogsaa kalt venezuelansk ferie)

Hallo alle sammen! Naa er jeg i Puerto la Cruz, en havneby som ligger veldig langt unna Merida! Hvordan jeg havnet her saa plutselig er en litt morsom historie. Paa loerdagskvelden var jeg paa fest hele kvelden og kom hjem rundt fire. Morgenen etter ble jeg vekt av vertsmoren min rundt ni (altfor tidlig) med spoersmaalet; "Ane, vil du vaere med vertsonkelen din til Puerto La Cruz?". Jeg var fortsatt rimelig troett og trengte litt tid til aa tenke paa det. "Jaa, men naar drar vi da?".
"Han drar naa om et par timer!". Jaja, tenkte jeg og takket ja til invitasjonen. Her i Venezuela trenger man ikke planlegge saa mye. Jeg ringte Reidar og spurte om han ikke ville slenge seg paa ogsaa. Det takket han ja til. Saa vi pakket koffertene vaare og satte oss i bilen til onkelen min.
Der ble vi lenge. Veldig lenge. Vi kjoerte over Andesfjellene, hvor det var saa kaldt at vi maatte drikke kakao med alkohol for aa holde varmen, og rett ned til aapne savanner med en varme saa uutholdelig at vi maatte sette paa kald luft i bilen. Dette var nasjonaldagen vaar.
Etter altfor mange timer i bilen kom vi endelig frem til Puerto La Cruz i gaar ettermiddag. Her er det godt og varmt, men det er litt overskyet og regntiden er paa vei. Deler av strandturen vaar i dag ble tilbrakt under en paraply. Herlig! Bortsett fra regnskuren har vi det veldig fint. Vi nyter den spontane ferien i huset til vertsonkelen min.

Liten paaminnelse: kommenter innleggene mine! Jeg har en sterk foelelse av at ingen leser det jeg skriver. x)

1 kommentar:

Anette sa...

Jeg leser! :P Så, bare fortsett å skriv XD